Privacybeleid

Privacybeleid
Partyrama.be hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy. Lees het volgende om te begrijpen hoe uw persoonlijke informatie zal worden behandeld. Als we ooit besluiten ons privacybeleid te wijzigen, zullen we die wijzigingen op deze pagina publiceren, zodat u altijd weet welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze openbaar maken.

Jouw persoonlijke informatie
Bij het plaatsen van een bestelling verzamelen wij de volgende informatie van u - uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en creditcard- / betaalkaartgegevens. Deze informatie stelt ons in staat om uw bestelling te verwerken en te vervullen en om bevestiging van de details van uw bestelling te verzenden.

Gebruik je persoonlijke informatie
Partyrama zal de informatie die u ons verstrekt voor marketingdoeleinden gebruiken en u op de hoogte stellen van verbeteringen en verbeteringen aan onze online winkel. We willen u graag op de hoogte houden van onze producten en diensten en u op de hoogte houden van speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat ze interessant voor u zijn.

We zullen uw gegevens echter niet doorgeven aan andere organisaties. Uw informatie wordt uitsluitend bewaard met het doel een bestelling te vervullen, de betaling te verwerken en u op de hoogte te houden van de laatste informatie over Partyrama. Wilt u niet op de hoogte worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen van Partyrama, stuur dan een e-mail noreply@partyrama.be.