01908 261 280 Ma - Vrij 9.00-17.30 uur
Partyrama Levering Contacteer ons Inloggen
Levering in 2-3 dagen
Geld Terug Garentee
Veilig winkelen
Geen verzendkosten

Veel Gestelde Vragen

Hoe laat ben je open tot?

Ons magazijn is van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur. Als we gesloten zijn, stuur ons dan een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hoe lang duurt helium om te bezorgen?

We hebben voldoende voorraad beschikbaar, dus deze is indien nodig beschikbaar voor levering de volgende dag!

Kun je Helium opslaan?

Ja, zolang de bus correct is afgedicht, kan er niets ontsnappen. Ze kunnen maximaal een jaar worden opgeslagen!

Mijn heliumbus lijkt leeg te zijn.

Als u de ‘sleutel’ bovenaan de cilinder helemaal tegen de klok in draait en vervolgens de rubberen sproeier hard tegen de grond drukt, hoort u het gas ontsnappen.

Kan ik met de helium- en ballonkits een aantal kleuren kiezen die bij mijn thema passen?

Jammer genoeg niet. We hebben verschillende kleuren beschikbaar of stellen kleuren in per set, maar u kunt niet mixen en matchen.

Hoe groot zijn de heliumbussen?

De grote jerrycan is 30 cm breed, 46 cm lang en weegt 4,5 kg, de kleine is 24,5 cm breed, 43 cm lang en weegt 3,2 kg

Hoe snel ontvang ik mijn gepersonaliseerde banner?

Gepersonaliseerde Banners worden verzonden met reguliere bestellingen en zijn onderworpen aan onze standaard levertijden. Als u een banner wilt bestellen voor levering de volgende dag, kiest u de leveringsmogelijkheid voor de volgende dag en zorgt u ervoor dat uw bestelling vóór 14.00 uur wordt geplaatst.

Kan ik mijn gepersonaliseerd item retourneren??

Helaas kunnen we geen retouren voor gepersonaliseerde items accepteren.

Waar zijn je gepersonaliseerde linten van gemaakt??

Ons lint is gemaakt van 100% dubbelzijdig satijn.

Wordt de tekst langs het lint herhaald?

Ja. We herhalen het bericht over de hele lengte van het lint en laten een opening van ongeveer 55 mm tussen elke afdruk achter. Hoe vaak het wordt afgedrukt, hangt af van de grootte van de gekozen tekst en het bericht. D.w.z. hoe langer het bericht, hoe minder herhalingen.

Is er een minimale hoeveelheid lint die ik moet bestellen?

De minimale bestelling voor ons gepersonaliseerde lint is 1 meter.

Wat is de minimale bestelling voor Prestige tapijtloper?

De minimale bestelling voor ons prestige-heavy duty-tapijt is 2 meter.

Hoe koppel je de linking ballonnen?

Ze hebben een iets andere vorm dan een traditionele ballon, dus je kunt elk uiteinde aan elkaar binden. Een beetje zoals onze modelleerballonnen!

Waar zijn de gepersonaliseerde feesttassen van gemaakt?

Ze zijn gemaakt van 100% katoen. Deze tassen zijn herbruikbaar en kunnen ook op een lage stand in de machine worden gewassen.

Welke formaten van gepersonaliseerde banners leveren Partyrama en wat zijn de prijzen?

Wij bieden banners van 3 formaten. Onze kleine is 4ft x 2ft en kost £ 14,99 inclusief BTW. Het medium is 6ft x 2.25ft en kost £ 24,99 inclusief btw. Ten slotte is onze grote banner 10ft x 4ft en kost £ 34,99 inclusief btw. Momenteel bieden wij de beste gepersonaliseerde bannerprijzen in het VK. Als u het product goedkoper vindt, neem dan contact op met [email protected], zodat we dat kunnen proberen te verslaan!

Welk materiaal zijn de gepersonaliseerde banners?

We gebruiken een hoogwaardige, waterbestendige en scheurbestendige, 440 gsm front-lit vinyl, geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Hoe hang ik de gepersonaliseerde banner?

De spandoek wordt geleverd met koperen oogjes. Ons medium (6ft x 2,5ft) formaat banner heeft 4 ogen (1 op elke hoek) en onze grote (10ft x 4ft) banner heeft 6 oogjes (1 op elke hoek en 1 op elke verticale rand). Je kunt ze ophangen met touw, koord, sterke draad, enz.

Hoe is de afdrukkwaliteit voor de gepersonaliseerde banners?

De afdrukkwaliteit is op dit moment de beste die beschikbaar is. We hebben onlangs geïnvesteerd in de machine van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is, om de kwaliteit van de geproduceerde banners te garanderen.

Kan ik je een afbeelding per e-mail sturen om aan de banner toe te voegen?

We hebben een volledig geautomatiseerd systeem waarmee u uw afbeelding kunt uploaden terwijl u uw banner personaliseert. Als u problemen ondervindt bij het uploaden van uw afbeelding, kunt u deze naar ons mailen op [email protected] met uw bestelnummer en naam, maar u moet “With Photo” selecteren bij het bestellen van de banner, anders wordt deze afgedrukt zonder.

Past mijn afbeelding in de ruimte in de banner?

Onze software past de grootte van uw afbeelding automatisch aan de beschikbare ruimte aan, zonder de kwaliteit in gevaar te brengen.

Kan ik een bewijs van mijn banner zien voordat ik de banner koop?

Ja. Alle banners worden precies weergegeven zoals ze online worden afgedrukt, wanneer u de banner ontwerpt.

Ik heb een fout gemaakt op mijn banner! Wat nu?

Bel ons zo snel mogelijk. Onze banners worden gemaakt via een geautomatiseerde service – De tweede plaats waar u uw bestelling plaatst, ze zijn ingesteld voor productie. Als u ons belt en vertelt voordat het in productie gaat, zullen we het indien mogelijk annuleren, maar als het productieproces is gestart, kunnen we geen restitutie bieden. We gebruiken een GEAUTOMATISEERD systeem en we moeten u laten weten dat we geen proefbanners kunnen lezen voor spelfouten / typefouten.

Ik ben van gedachten veranderd, kan ik mijn banner retourneren?

We kunnen geen retouren van banners accepteren. Ze worden onderworpen aan een strenge procedure voor kwaliteitscontrole. Als de banner die u hebt ontvangen tijdens het transport beschadigd is, dient u ons binnen 48 uur na aankoop op de hoogte te stellen en wij zullen een vervanging regelen.

Kan ik het lettertype van het bannerbericht wijzigen?

We hebben een aantal lettertypen beschikbaar voor de bannertekst. Selecteer de gewenste optie bij het plaatsen van uw bestelling.

Hebben je banners een rand?

Onze banners worden geleverd met een low-key rand van ca. 0.4cm. We plaatsen de oogjes over deze ruimte, zodat ze niet interfereren met het ontwerp.

Ik ben van plan mijn banner opnieuw te gebruiken en moet deze schoonmaken, wat raadt u aan?

Al onze gepersonaliseerde banners zijn waterdicht. We raden aan om warm water en een doek te gebruiken. Dit zou voldoende moeten zijn om het meeste stof en vuil te verwijderen. Het gebruik van krachtige reinigingsoplossingen zoals Mr Muscle, bleekmiddel enz. Kan de banner beschadigen, evenals het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen zoals schuursponsjes, enz.

Mijn feest is afgelopen en was een groot succes, hoe moet ik mijn banner opslaan voor toekomstig gebruik?

Bewaar het op een koele, droge en veilige plaats. Zorg ervoor dat het vrij is van de elementen, inclusief vorst enz. De banner moet nog vele jaren meegaan.

Bieden jullie een bannerontwerpservice?

Momenteel hebben we alleen de banners die beschikbaar zijn voor verkoop op onze website, maar we kunnen aangepaste ontwerpen of zelfs banners ontwerpen van bestaande klantillustraties, of helemaal opnieuw. Stuur ons een e-mail of bel ons om de beschikbare opties te bespreken.

Stuur je de ballonnen opgeblazen?

Alleen de afgedrukte fotoballon, alle andere worden leeggelopen verzonden, zodat helium- of luchtinflatie nodig zou zijn. We doen een andere website met de naam BalloonDevil.co.uk, waar u boeketten voor de ballon kunt kopen en deze worden opgeblazen verstuurd om als cadeau aan te komen!

Helpen! Ik heb zojuist mijn bestelling geplaatst en kan zien dat er iets mis is!

Geen zorgen, als u contact met ons opneemt zodra de bestelling is geplaatst, kunnen we deze nog steeds vangen en wijzigingen aanbrengen!

Mijn bestelling is net geleverd, maar niet alles zit in de doos. Ik heb helium en andere kleine voorwerpen besteld.

Deze kleine items zitten in de doos met het helium! De verpakkers plaatsen soms kleine voorwerpen in de doos naast de heliumbus om te voorkomen dat ze tijdens het transport uit de hoofdverpakking glijden.

Kan ik een uitsparing maken, maar niet van een persoon?

Natuurlijk! Als u ons de kunstwerken en afmetingen bezorgt, kunnen we dit met onze printers bespreken en kijken of dit mogelijk is.

Hoe hang ik de kamerrol van de scene-setter aan mijn muur op?

Het is een lichtgewicht plastic plaat, zodat het aan de muur kan worden bevestigd met uw keuze aan lijmen zoals plakband of plakband.

Ik heb nog andere vragen, met wie moet ik contact opnemen?

Voor andere vragen, stuur een email [email protected] of bel ons maandag – vrijdag 9.00 – 17.30 uur op 01908 261280.